Ledig stilling

Kvalitetsbevidste betonarbejdere

Har du praktisk erfaring med betonarbejde? Lægger du derudover stor vægt på at levere resultater i høj kvalitet? Så vil vi meget gerne have dig som en af vores nye kollegaer i Zacho-Linds betondivision.

Zacho-Lind A/S er et danskejet entreprenørfirma med ca. 200 ansatte, der udfører en bred vifte af opgaver rundt omkring på Sjælland inden for anlæg, klimasikring, beton og forsyning. Vi har altid mange forskellige sager i gang – fra de mindre renoveringsopgaver til de helt store, langvarige projekter – og til begge dele søger vi lige nu flere erfarne betonarbejdere.

Hvad indebærer dine opgaver?

Du vil indgå i et af vores mange sjak i betonafdelingen, der udfører forskellige projekter i fællesskab. Dine opgaver vil primært omhandle forskellige opgaver inden for beton, f.eks. renovering, armering, forskalling, støbning og finish. Du vil måske blive tilknyttet en fast arbejdslokation fra tid til anden, men dine opgaver kan være fordelt på hele Sjælland.

Hvorfor arbejde hos Zacho-Lind?

Det er vigtigt for os, at du har det godt. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på med det nyeste udstyr og sikkerhedskurser, så du kan arbejde trygt og sikkert. Du vil få et job i en spændende virksomhed, hvor tonen er uformel og ligetil. Her er mange fagligt dygtige kollegaer, der er lydhøre overfor dine inputs og idéer, og som løser hverdagens udfordringer i fællesskab.

Som medarbejder i Zacho-Lind har du også en række personalegoder, såsom deltagelse i sportsarrangementer, grillhygge og julefrokost med overraskelser. Derudover tilbyder vi en stærk pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvem er du?

  • Din baggrund er mindre vigtig, men du skal have praktisk erfaring med betonarbejde.
  • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne.
  • Du er ansvarsbevidst og sætter en ære i at levere god kvalitet.
  • Du er en imødekommende kollega, der er god til at kommunikere og samarbejde.
  • Du er mødestabil, fleksibel og indstillet på varierende arbejdsdage.
  • Du har med fordel en kollega med samme kompetencer, som du vil have med.
  • Du skal have kørekort B – dette er et krav.

Kan du se dig selv hos os?

Så send en kortfattet ansøgning og dit CV via mail til os på job@zacho-lind.dk med titlen Betonarbejder. Vil du vide mere om jobbet, så kontakt direktør / divisionschef for beton Lars Klitmøller Christensen på tlf.: 40 25 02 68.

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet de rigtige kandidater, så skynd dig at sende os din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ledige stillinger

Projektleder til beton

Projektleder til beton

Taler du flydende beton? Har du konkret erfaring med in situ-støbning og betonkonstruktioner? Og er du samtidig en ...