Ledig stilling

Boremaskineførere/søgemænd til styret boring

Har du hænderne skruet rigtigt på og stor teknisk interesse? Har du tilmed erfaring med at betjene boremaskine eller søgeudstyr? Så kan du meget vel være en af vores nye kollegaer til Zacho-Linds No Dig-afdeling.

Zacho-Lind A/S er et danskejet entreprenørfirma med ca. 200 ansatte, der udfører en bred vifte af opgaver på Sjælland, især inden for anlæg, beton, klimasikring og forsyning.

Dertil har vi en af branchens førende og mest erfarne afdelinger inden for No Dig-metoder som styret boring, rørsprængning, relining og jordfortrængning. Ved nye ledningsføringer er styret boring ofte et attraktivt alternativ til traditionel opgravning. Styret boring kan anvendes til underføring af kabler, PE-rør og eventuelt stålrør til fjernvarme-, gas- og vandledninger samt el- og fiberkabler.

Arbejdsåret er skudt i gang, og der er allerede mange opgaver i vores pipeline. Derfor søger vi nye kollegaer til vores boreafdeling med flair for kørsel af boremaskiner og anvendelse af søgeudstyr. Har du erfaring med en af delene, er det et klart plus.

Hvad indebærer dine opgaver?

Du vil indgå som enten boremaskinefører eller søgemand på et fast borehold à 2 mand, der sammen varetager daglige boreopgaver i fællesskab. Derudover vil du løse forskellige ad hoc-opgaver som f.eks. PE-svejsning, kørsel med vandvogn og lignende.

Zacho-Lind har hovedkontor og eget værksted i Ishøj, men borearbejderne vil finde sted ude på vores projekter fordelt over hele Sjælland, så du skal være klar på lidt transport fra tid til anden.

Hvorfor arbejde hos Zacho-Lind?

Vi tilbyder et spændende job med oplæring i de nyeste teknikker inden for No Dig, og hvor du vil få en fast plads på en af vores moderne boremaskiner med tilhørende lastbil og blandeanlæg.

Det er vigtigt for os, at du har det godt. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på med det nyeste udstyr og sikkerhedskurser, så du kan arbejde trygt og sikkert. Du vil få et job i en spændende virksomhed med et behageligt arbejdsklima, hvor tonen er uformel og ligetil. Her er mange fagligt dygtige kollegaer, der er lydhøre overfor dine inputs og idéer, og som løser hverdagens udfordringer i fællesskab.

Som medarbejder i Zacho-Lind har du også en række personalegoder, såsom deltagelse i sportsarrangementer, grillhygge og julefrokost med overraskelser. Derudover tilbyder vi en stærk pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvem er du?

  • Din baggrund er mindre vigtig, men du er mekanisk/teknisk interesseret
  • Du har gerne erfaring med at køre boremaskine eller anvende søgeudstyr
  • Du har stort kørekort til lastvogn (hænger vil være en fordel)
  • Du har lyst til at lære nyt og kan lide at levere god kvalitet
  • Du forstår at indgå i et samarbejde med forskellige kolleger
  • Du er fleksibel og indstillet på udfordrende arbejdsdage
  • Du bidrager til et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø.

Kan du se dig selv hos os?

Så send en kortfattet ansøgning og dit CV via mail til os på job@zacho-lind.dk med titlen Boremaskinefører/søgemand. Vil du vide mere om jobbet, så kontakt formand Lars Andersen på tlf.: 40 30 87 90 eller projektleder Lars Mølager på tlf.: 40 40 26 90.

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet de rigtige kandidater, så skynd dig at sende os din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse hurtigst muligst.

Ledige stillinger

Projektleder til beton

Projektleder til beton

Taler du flydende beton? Har du konkret erfaring med in situ-støbning og betonkonstruktioner? Og er du samtidig en ...