Ledig stilling

Projektleder til beton

Taler du flydende beton? Har du konkret erfaring med in situ-støbning og betonkonstruktioner? Og er du samtidig en dygtig og ambitiøs projektleder, der har styr på alt lige fra kvalitetssikring til økonomistyring? Så kan det meget vel være dig, der er vores nye projektleder i Zacho-Linds betondivision.

Zacho-Lind A/S er et danskejet entreprenørfirma med ca. 200 ansatte, der udfører en bred vifte af opgaver rundt omkring på Sjælland og ofte i hovedstadsområdet, især inden for anlæg, beton og forsyning. Vi oplever i øjeblikket stor vækst i vores betondivision, hvor vi har mange spændende og til tider komplekse opgaver, hvor vi udfører in situ-betonkonstruktioner og betonrenoveringsopgaver af alle størrelser.

I dag består afdelingen af tre projektledere, én entrepriseleder og fire erfarne formænd med hver deres specialisering. Vi gør os umage for at være teknisk dygtige og for at bidrage med vores faglige viden hver dag ­– og lige nu leder vi efter endnu en projektleder med samme høje ambitionsniveau som os.

Hvad indebærer dine opgaver?

Som betondivisionens nye projektleder vil du få mulighed for at være med i projekterne helt fra tilbudsfasen til afleveringen. Du vil blive en del af en dynamisk afdeling, hvor der er højt til loftet, og hvor du vil få dine egne sager.

Vi forestiller os, at du primært vil komme til at arbejde med in situ-støbning og betonkonstruktioner, f.eks. renseanlæg, pumpestationer, tunneler og broer, og du vil referere direkte til Zacho-Linds direktør / divisionschef for beton Lars K. Christensen.

Dine opgaver og ansvarsområder vil især dække:

  • Planlægning, koordinering, styring, tilsyn og kvalitetssikring.
  • Kontakt til underentreprenører, leverandører og andre samarbejdspartnere.
  • Styring og ansvar for den løbende økonomi på et eller flere projekter.

Hvorfor arbejde hos Zacho-Lind?

Vi tilbyder dig et selvstændigt job med faste rammer og deadlines, hvor du er med til at sikre virksomheden nye opgaver. Du vil træde ind i en dynamisk og travl organisation, hvor du bliver mødt af høje forventninger i kombination med stort engagement og arbejdsglæde. Dagligdagen er præget af en fri, humoristisk og uformel tone samt et travlt, men godt arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed og kvalitet.

Det er vigtigt for os, at du har det godt. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på med nødvendige sikkerhedskurser og det nyeste udstyr, så du kan arbejde trygt og sikkert. Som medarbejder i Zacho-Lind har du også en række personalegoder såsom deltagelse i sportsarrangementer, grillhygge og julefrokost med overraskelse. Derudover tilbyder vi en stærk pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvem er du?

  • Du kan både være uddannet bygningsingeniør eller tidligere betonarbejder. Din uddannelsesmæssige baggrund har ikke den store betydning – det vigtigste er, at du ved en masse om beton, og at du kan varetage almindelige projektledelsesopgaver.
  • Du er struktureret, systematisk, ansvarsbevidst og kan følge opgaverne helt til dørs.
  • Du trives i perioder med høj intensitet.
  • Du er løsningsorienteret og kan lide at skabe resultater i fællesskab med andre dygtige fagfolk.
  • Du har økonomisk sans, overblik og en solid forretningssans.
  • Du byder ind med nye idéer til afdelingen, så vi hele tiden kan udvikle os.
  • Du har kørekort B – dette er et krav.

Kan du se dig selv hos os?

Så send en kortfattet ansøgning og dit CV via mail til os på job@zacho-lind.dk med titlen Projektleder til beton. Vil du vide mere om jobbet, så kontakt direktør / divisionschef for beton Lars Klitmøller Christensen på tlf.: 40 25 02 68.

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat, så skynd dig at sende os din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ledige stillinger

Projektleder til beton

Projektleder til beton

Taler du flydende beton? Har du konkret erfaring med in situ-støbning og betonkonstruktioner? Og er du samtidig en ...