Ledig stilling

Kørsels- og graveførerleder

Har du solid erfaring fra anlægsområdet og evnerne til at koordinere kørsel og ressourcefordele lastbiler, gravemaskiner og mandskab? Er du samtidig en dygtig leder, der kan udstikke klare retningslinjer, og har blik for, hvad der engagerer og motiverer medarbejderne? 

Zacho-Lind A/S er et danskejet entreprenørfirma med ca. 200 ansatte, der udfører en bred vifte af opgaver rundt omkring på Sjælland, især inden for anlæg, beton og forsyning. Vi har hovedkontor, lager og eget værksted i Ishøj, hvor vi lige nu søger en erfaren kørselsleder, der skal koordinere vores kørsel med gravemaskiner og lastbiler samt lede vores graveførere og lastbilchauffører.

Hvad indebærer dine opgaver?

Som kørselsleder i Zacho-Lind vil du vil indgå i et tæt samarbejde med vores lager, værksted og ledelsen i Zacho-Lind. Du vil få mange forskellige opgaver, men vil særligt have ansvaret for:

 • at koordinere kørsel med lastbiler til vores mange forskellige anlægsopgaver
 • at koordinere gravefører og gravemaskiner
 • at lede og hjælpe vores graveførere og lastbilchauffører
 • at stå for at ansætte graveførere og lastbilchauffører
 • at stå for styring af diverse gravekassesystemer
 • at stå for indkøb af gravemaskiner og generelt indkøb af maskiner over DPU’er. Zacho-Lind har større kloaksager nu og vil også få det i fremtiden, så der vil komme flere maskiner til med tiden.
 • at løse diverse ad hoc-opgaver og være parat til selv at trække i arbejdstøjet.

Du skal anvende dit kendskab til anlægsarbejde og maskiner, så du optimerer udnyttelsen af vores maskinkapacitet, graveførere og chauffører så godt som muligt.

Hvorfor arbejde hos Zacho-Lind?

Som vores nye kørsels- og graveførerleder vil du få et alsidigt og selvstændigt job med en stor kontaktflade og daglig kontakt med ledelsen i Zacho-Lind. Du vil få et netværk af mange fagligt dygtige kollegaer og et stort ansvar, hvor du træffer beslutninger inden for dit område, og hvor du selv har mulighed for at præge stillingen.

Det er vigtigt for os, at du har det godt. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på med nødvendige sikkerhedskurser og det nyeste udstyr, så du kan arbejde trygt og sikkert. Vi tilbyder bl.a. en moderne maskinpark, som styres med et selvudviklet digitalt GPS-maskinsystem, der forsat er under udvikling. I det nye år får Zacho-Lind et nyt økonomisystem, hvor maskinudlejningen også vil blive integreret.

Som medarbejder i Zacho-Lind har du også en række personalegoder såsom deltagelse i sportsarrangementer, grillhygge og julefrokost med overraskelse. Derudover tilbyder vi en stærk pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvem er du?

 • Du har erfaring med at køre gravemaskiner og kan håndtere gravekassesystemer.
 • Du har solid erfaring fra anlægsområdet og forstår at matche opgaver og maskiner.
 • Du har prøvet at planlægge kørsel med lastbiler.
 • Du har et godt overblik, kan håndtere pressede situationer og er løsningsorienteret.
 • Du trives med en hverdag, hvor du er i kontakt med mange forskellige mennesker.
 • Du er i stand til at engagere og motivere dine medarbejderne og kan udstikke klare retningslinjer.

Det er en fordel, hvis du har vognmandstilladelse og på forhånd kender til køre- og hviletidsbestemmelser samt overenskomstforhold på området.

Kan du se dig selv hos os?

Så send en kortfattet ansøgning og dit CV via mail til os på job@zacho-lind.dk med titlen Kørsels- og graveførerleder. Vil du vide mere om jobbet, så kontakt direktør Lars Klitmøller Christensen på tlf.: 40 25 02 68.

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat, så skynd dig at sende os din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på www.zacho-lind.dk.

Ledige stillinger

Projektleder til beton

Projektleder til beton

Taler du flydende beton? Har du konkret erfaring med in situ-støbning og betonkonstruktioner? Og er du samtidig en ...