Kort om os

Zacho-Lind er en ingeniørdrevet virksomhed, der er specialiseret i opgaver inden for anlæg, beton og forsyning.  

I årenes løb har vi opbygget erfaring og knowhow fra en lang række entrepriser i Storkøbenhavn og på det øvrige Sjælland, hvor vi arbejder for offentlige og private bygherrer. Vi løser en bred vifte af opgaver – fra de langvarige og komplekse projekter med mange interessenter til de kortvarige arbejder, der kan udføres af et par medarbejdere. Vi har ofte en rolle som hovedentreprenør eller totalentreprenør, ligesom vi også varetager en række rammeaftaler og vagtordninger. 

Vi har siden starten af 1934 været en stabil og solid aktør i den danske entreprenørbranche.

Zacho-Lind-loeser-opgaver-paa-Sjaelland

89

års erfaring

+200

medarbejdere

+800

entrepriser udført (siden 2010)

19-69

år (aldersfordeling)

Mød vores ledelse

Poul Lauritzen

Poul Lauritzen

Senior Partner

Lars K. Christensen

Lars K. Christensen

Direktør

Lise Lauritzen

Lise Lauritzen

Økonomidirektør

Vores organisation

Selvom Zacho-Lind har omkring 200 ansatte, har vi bevaret en forholdsvis flad organisationsstruktur med korte kommunikationsveje fra ledelse til udførende. Med den størrelse har vi en kapacitet, der gør os i stand til at løfte selv store entrepriser, og alligevel er vi ikke større, end at stort set alle kender alle, hvilket har en gavnlig effekt på vores samarbejde og produktivitet.

 

Vores Historie og nutid

Zacho-Lind er en 100 % danskejet entreprenørvirksomhed, der blev grundlagt af civilingeniør Svend Zacho-Lind i 1934 på Frederiksberg.

De seneste årtier er vi vokset i omfang og har i dag adresse i Ishøj, hvor vi ud over kontorlokaler har maskinpark, værksted og lagerfaciliteter.

I spidsen for Zacho-Lind står vores ene direktør Lars Klitmøller Christensen og Senior Partner Poul Lauritzen, der begge har en uddannelse som ingeniør, samt økonomidirektør Lise Lauritzen.

Vores samfundsansvar

I Zacho-Lind sætter vi en ære i at bidrage til det rummelige og mangfoldige arbejdsmarked. Det afspejler sig både i vores ansættelsespolitik og i vores samarbejde med flere af Sjællands jobcentre om at skabe praktik- og arbejdspladser til mennesker, der af forskellige årsager står uden for arbejdsmarkedet.

Vi vil gerne bidrage til at styrke kvalifikationerne på fremtidens arbejdsmarked og uddanner lærlinge inden for anlægsfaget. Det er samtidig en stor fornøjelse, hver gang vi kan ønske endnu en lærling tillykke med svendebrevet.

Zacho-Lind er medlem af DI Dansk Byggeri, og alle medarbejdere har som en selvfølge overenskomstmæssig løn og ansættelsesvilkår. Læs mere om vores værdigrundlag.

Vores Tidslinje

Organisationsdiagram-for-Zacho-Lind

 Vil du vide mere?

Så klik videre ind og se vores aktuelle jobopslag, eller læs om, hvordan vi arbejder med kvalitet og miljø, og hvilke entrepriser vi løser. 

job-og-karriere

Job og karriere

Uanset om du er specialarbejder, formand, projektleder eller noget helt andet, har vi altid plads til flere dygtige medarbejdere. 

Kvalitet-og-miljoe-i-Zacho-Lind

Kvalitet og miljø

Kvalitet, miljø og arbejdsmiljø har høj prioritet i Zacho-Lind og er en integreret del af vores projektudførelse.

Camilla-på-tilbuds-kontor

Udbud og tilbud

Zacho-Lind løser mange hoved- og totalentrepriser. Forhør dig hos vores tilbudsafdeling om mulighederne for samarbejde.