Betonbygværker

BetonBygværker fra a-z

I Zacho-Lind udfører og renoverer vi alle former for bygværker i beton. Vi er eksperter i teknikker som in situ- og sprøjtestøbning og udfører en lang række opgaver med etablering og renovering af bygværker.

Særligt er vi specialiseret i:

  • renseanlæg
  • pumpestationer
  • råhusbyggerier
  • elementmontage. 

Generelt lægger vi i Zacho-Lind stor vægt på at udføre sikre løsninger, der kan holde mange år i fremtiden. Naturligvis prøver vi også nye metoder af, men det er helt afgørende for os, at vi altid kan stå inde for det færdige resultat.

Kompetencer

Renseanlæg

Hvert år står vi i spidsen for renoveringen og nyetableringen af adskillige renseanlæg. 

Zacho-Linds medarbejdere har de nødvendige vaccinationer for at udføre arbejdet, der kan være risikobetonet, særligt ved f.eks. forurening og udslip. Heldigvis er vores betonafdeling erfaren i at arbejde og gebærde sig på renseanlæg med stor forsigtighed og faglig ekspertise. 

Pumpestationer

Zacho-Lind er eksperter i underjordiske konstruktioner, der kræver ekstraordinær grundighed og omhyggelighed i udførelsen. 

Vi løser opgaver om renovering og nyeetablering af pumpestationer i helt ned til ti meters dybde og under grundvandsspejlet. Vores betonafdeling kan håndtere alle metoder, f.eks. armering og støbning under vand eller lodret forankring af bunden.

Råhusbyggerier og elementmontage

Vi udfører alle blivende konstruktioner på et råhusbyggeri, såsom fundamenter, bærende vægge, søjler, etagedæk og kælder. 

Betonafdelingen i Zacho-Lind er desuden erfaren inden for elementmontage af boligbyggerier, erhvervsejendomme og store industrihaller. 

Seneste referencer

Totalrenovering af sand- og fedtfang

Totalrenovering af sand- og fedtfang

BIOFOS A/S

Totalentreprise for renovering af eksisterende sand- og fedtfang samt opførelse af nyt beluftet Hartmann sand- og fedtfang med tilhørende driftsbygning.