Ledig stilling

Erfaren formand til kloakering

Motiveres du af alsidige kloakopgaver, hvor du konstant udfordres på dit kompetenceniveau? Er du dygtig og trives blandt de bedste? Og ved du samtidig, hvordan du deler din viden og koordinerer mandskabet på pladsen, så I får løst opgaven med sikkerheden i top og et godt resultat? Så vil vi meget gerne have dig som vores nye kloakformand til længerevarende projekter i Københavns omegnskommuner.

Zacho-Lind A/S er et danskejet entreprenørfirma med ca. 200 ansatte, der udfører en bred vifte af opgaver på Sjælland, især inden for anlæg, beton og forsyning. Vi har flere større projekter i gang – og endnu flere på trapperne – og derfor søger vores anlægsafdeling en erfaren formand, der har lige så stor interesse for kloakering, som vi har.

Hvad indebærer dine opgaver?

Som vores nye formand vil du vil blive tilknyttet et fast team, der i fællesskab vil få ansvaret for at løse et af vores mange projekter inden for jord og kloak. Du vil have stor styring på projektet, idet du er med fra starten – igennem alle faser – og helt til den færdige aflevering. Du vil være det koordinerende bindeled mellem projektlederen og de udførende medarbejdere i produktionen, og du vil hjælpe med sikre høj kvalitet og projektgennemførelse efter tegningsmateriale og beskrivelser.

Dine opgaver vil også bestå af daglig styring og koordinering af eget mandskab, maskiner og materialer. Som leder skal du udvise handlekraft og sørge for, at mandskabet trives, er motiveret og yder deres bedste under din ledelse. Det er vigtigt, at du mestrer evnen til at planlægge for at sikre et godt flow i produktionen. Derudover løser du de daglige produktionsmæssige og administrative opgaver, hvilket bl.a. vil sige, at du også indgår som en del af produktionsteamet, når der er behov.

Hvorfor arbejde hos Zacho-Lind?

Det er vigtigt for os, at du har det godt. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på med det nyeste grej og sikkerhedskurser, så du kan arbejde trygt og sikkert.

Du vil få et netværk af mange fagligt dygtige kollegaer – flere med samme kompetencer og erfaringer inden for kloakering som dig, som du kan sparre med i det daglige arbejde

Som medarbejder i Zacho-Lind har du også en række personalegoder, såsom deltagelse i sportsarrangementer, grillhygge og julefrokost med overraskelse. Derudover tilbyder vi en stærk pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvem er du?

  • Din baggrund kan være alsidig, men du har mindst 5 års erfaring som formand inden for jord- og kloakopgaver
  • Du kan håndtere gravekassesystemer og spuns, så sikkerheden altid er i orden
  • Du kan oplære, koordinere og motivere mandskabet på pladsen
  • Du er struktureret og har fokus på produktionsplanlægning, økonomi og deadlines
  • Du er kvalitetsbevidst og resultatorienteret i dit arbejde
  • Du har muligvis flair for IT
  • Du har kørekort B – dette er et krav.

Kan du se dig selv hos os?

Så send en kortfattet ansøgning og dit CV via mail til os på job@zacho-lind.dk med titlen Kloakformand. Vil du vide mere om jobbet, så kontakt divisionschef for anlæg Klaus Møller på tlf.: 23 38 45 09.

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat, så skynd dig at sende os din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ledige stillinger

Projektleder til beton

Projektleder til beton

Taler du flydende beton? Har du konkret erfaring med in situ-støbning og betonkonstruktioner? Og er du samtidig en ...