Facader og udbygninger

Udvendig optimering i beton

Om der skal renoveres facader eller udbygges etageejendomme i beton, er vi altid klar på opgaven. Både vores projektledere og udførende medarbejdere har stor erfaring med denne type opgaver, særligt for private bygherrer. I forbindelse med arbejdet kan vi også tilbyde maling med specialprodukter, reparation af utætheder og fugtsikring.

Tilfredse kunder er vejen frem

Ved renovering af facader og udbygninger af private ejendomme består en væsentlig del af vores opgave af kommunikation med de berørte beboere.  

I Zacho-Lind indtænker vi fra starten en løbende dialog med kunder og andre beboere i områderne i forhold til byggepladsdrift, trafikafvikling og o. lign. Vi udfører allerede mange renoveringsopgaver i boligområder, så vores medarbejdere er vant til at kommunikere tydeligt, agere professionelt og generelt være høflige, servicemindede og hjælpsomme i forhold til at sikre adgang for beboere, renovationsarbejdere, hjemmehjælp, beredskab o. lign.

Derudover har Zacho-Lind sin egen interne kommunikationsafdeling, der er erfaren inden for kundehåndtering, og som kan tilknyttes opgaven efter behov.

Seneste referencer

Tunnel og spildevandsledning Bispebjerg

Tunnel og spildevandsledning Bispebjerg

Region Hovedstaden, Nyt Bispebjerg Hospital

Fra slut 2019 til sommer 2020 stod vi for etablering af 2 x 25 meter tunnel samt 67 meter ø355-spildevandsledning på Nyt Hospital Bispebjerg.