26. april 2023

Totalrenovering af sand- og fedtfang

På Renseanlæg Avedøre er Zacho-Lind for tiden i gang med en spændende og kompleks totalentreprise for BIOFOS.

Zacho-Lind opfører et nyt beluftet Hartmann sand- og fedtfang med tilhørende driftsbygning. Sammen med vores samarbejdspartnere og underentreprenører installerer vi et nyt sand- og fedtfang og totalrenoverer det eksisterende.

Februar, 2023.

Arbejdet omfatter:

  • Totalrenovering af eksisterende sand- og fedtfang inkl. betonrenovering.
  • Nyt parallelt beton sand- og fedtfang.
  • Forbedret system til indpumpning af fedt på rådnetanke.
  • Ny bygning til sandvaskersystem inkl. sandcontainere samt adgangsvej.
  • Ny bygning til el-tavler, pumper og andet udstyr.

Kvalitet, sikkerhed og et konstruktivt samarbejde

Projektleder Søren Rückmann fra Zacho-Lind udtaler: ”Entreprisen er godt eksempel på, hvorfor vi i Zacho-Lind er en af de førende entreprenører inden for udførelse af større betonkonstruktioner og bygværker til renseanlæg. Vi har til opgaven formået at samle et hold meget kompetente danske underentreprenører, og rådgiver med fælles værdisæt og med fokus på kvalitet, sikkerhed og et konstruktivt samarbejde.

April, 2023.

Specialiseret viden med fokus på byggeæstetik

En af de faktorer, der gør Zacho-Lind særligt kompetente til udførelse af totalentrepriser – både i relation til renseanlæg og større betonkonstruktioner – er ifølge entrepriseleder Søren Lorentzen, bl.a. Zacho-Linds mangeårige erfaring inden for arbejdet med og på renseanlæg: ”Vi har god erfaring med at arbejde for renseanlæg. Heriblandt en række store og komplekse projekter bl.a. i/på Melby, Køge Renseanlæg, Mølleåværket og askebygningen på BIOFOS i Avedøre. Vi er dygtige når det kommer til ’den hele løsning’ – selv når det gælder komplekse sager med stor volumen. Grundet vores store erfaring har vi Zacho-Lind en specialiseret viden. Vi formår dertil at levere byggeæstetik, så det samtidig også er rart at kigge på.

Samarbejdspartnere

Maskinkomponenter: KD Group A/S. Rør og pumper: Eurocon A/S. El-installationer: DI-Teknik A/S. Stålhal: Saxbyg A/S. Totalrådigiver er NIRAS.

Læs også…

To broer i naturskøn mose

To broer i naturskøn mose

Zacho-Lind har for nylig afsluttet etableringen af to træbroer i et naturområde for Lyngby-Taarbæk Kommune. Det ...