22. juni 2018

Ny fjernvarmeopgave

Zacho-Lind har vundet 1. etape på Frederiksberg Forsynings største fjernvarmeledningsopgave i nyere tid. En opgave, hvor vi skal svejse fjernvarmerør. Arbejdet skal foregå på den trafikerede Roskildevej, blandt andet ud for Zoologisk Have. Arbejdet begynder i juli 2018.

Zacho-Lind har over de seneste år styrket sin fjernvarmeafdeling, både ved at ansætte erfarne medarbejdere og ved at udvide kompetencerne med smede, der kan svejse fjernvarmerørene. Senest har Zacho-Lind ansat tre erfarne svejsere, og dem bliver der god brug for til den omfattende opgave på Frederiksberg.

– Vi ser det som en stor fordel for både økonomi og tid, at vi har egne smede og jordfolk samlet i vores fjernvarmeafdeling. Det betyder, at vi undgår ekstra koordinering og aftaler med eksterne parter, og i stedet for kan vi meget fleksibelt tilknytte egne ressourcer der, hvor der er behov. Det betyder også, at vores medarbejdere er vant til at arbejde sammen, og at alle hjælper til ude på opgaven, hvor vi arbejder efter et fælles mål, fortæller Nicolai Jørgensen, der er afdelingsleder for fjernvarmeafdelingen.

Zacho-Lind har hovedkontor i Ishøj, men udfører opgaver over hele Sjælland og på øerne. F.eks. etablerer Zacho-Lind lige i øjeblikket fjernvarme til et nybygget parcelhuskvarter i Næstved og udskifter fjernvarmerør i centrum af Kalundborg. Begge steder udfører Zacho-Lind både jord- og smedearbejdet.

– Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang på Frederiksberg og er i det hele taget meget glade for tilvæksten i opgaver. Vi har naturligvis hovedkontoret i Ishøj, men med opgaver der breder sig ud over Sjælland, har vi en god mulighed for at tilbyde vores mange medarbejdere, der er bosat i Syd- og Vestsjælland lokale opgaver, siger Nicolai Jørgensen.

Læs også…

To broer i naturskøn mose

To broer i naturskøn mose

Zacho-Lind har for nylig afsluttet etableringen af to træbroer i et naturområde for Lyngby-Taarbæk Kommune. Det ...