25. maj 2018

Indvielse af Ringsted Torv

På Ringsted Torv var der dømt vandpjaskeri og dans på en fredag formiddag, da borgmester Henrik Hvidesten fredag den 25. maj åbnede for vandet i torvets nye bassiner og kanaler foran mere end 700 børn.

Vuggestuer, dagplejere og børnehaver var strømmet til, til en dag med vand, ræs med bordtennisbolde og koncert med Kathrine Bille fra Lille Nørd.

Ved skybrud vil pumpen der til dagligt forsyner de fire vandbassiner med vand slå fra, så bassinerne i stedet fungerer som opsamlingsbassiner for området omkring torvet. Men til indvielsen var det leg og god musik, der var i fokus.

De mange børn var mødt op for at indvie det nye torv, og der var glæde og jubel da borgmesteren slap en sæk nummererede bordtennisbolde løs i det første bassin. Første bordtennisbold igennem til kanalen vandt en tur i cirkus for hele institutionen.

En præmie der så ud til at gøre stor lykke, og borgmesteren blev takket med jubel og kram ved overrækkelsen.

Efter åbningen blev der leget i bassinerne og så var der koncert med Kathrine Bille, som børnene kender fra Lille Nørd på DR.

Fredag eftermiddag var det så de voksnes tur til at fejre det nye torv, og her var det Garcons Manouche der stod for musikken.

Vi ønsker Ringsted et stort tillykke med det flotte nye torv, og håber, at det vil skabe stor glæde både i godt og knapt så godt vejr.

Læs også…

To broer i naturskøn mose

To broer i naturskøn mose

Zacho-Lind har for nylig afsluttet etableringen af to træbroer i et naturområde for Lyngby-Taarbæk Kommune. Det ...