27. oktober 2016

Ny direktør i Zacho-Linds direktion

Direktør Alex Christensen træder tilbage på grund af sygdom og erstattes af Lars Klitmøller Christensen i entreprenørvirksomheden Zacho-Lind.

Lars Klitmøller Christensen er formelt trådt ind i entreprenørvirksomheden Zacho-Linds direktion, hvor han fremover udgør ledelsen sammen med direktør Poul Lauritzen, der har været en del af Zacho-Linds direktion siden 1997.

Lars Klitmøller Christensen efterfølger Alex Christensen, der på grund af sygdom ikke længere deltager i ledelsen af Zacho-Lind.

”Det er med stor beklagelse, at vi siger farvel til Alex i direktionen, da han har bibragt stor erfaring og kendskab til hele bygge- og anlægsområdet. Alex har været en meget engageret og foretagsom leder, som var meget synlig i dagligdagen i Zacho-Lind. Til gengæld har vi fået gennemført et generationsskifte, hvor vi fortsat har to fagligt og ledelsesmæssigt dygtige ingeniører i spidsen for firmaet, som stadig har mangeårig erfaring inden for branchen at trække på”, siger bestyrelsesformand Klaus Krogh.

Lars Klitmøller Christensen har været konstitueret direktør i en periode, efter at Alex Christensen blev ramt af sygdom. Lars Klitmøller Christensen er uddannet bygningsingeniør fra DTU og har siden 2006 arbejdet med projektledelse inden for bygge- og anlægsbranchen. Lars Klitmøller Christensen har især ekspertise inden for betonanlæg, broer og vejarbejder.

Zacho-Lind udfører en bred vifte af anlægsprojekter på Sjælland og øerne.

”Det er vores særlige kendetegn sammenlignet med mange andre entreprenørvirksomheder, at vi på en række opgaver, kan udføre det hele med egne medarbejdere, idet vi ud over vores anlægsafdelinger beskæftiger egne brolæggere, anlægsgartnere og rørsmede. Dermed kan vi ofte bibeholde hele opgaven inden for vores egen organisation, og det kommer bygherren til gavn i form af bedre koordinering og mindre tidsspilde i overlappet mellem de forskellige fagområder”, siger Poul Lauritzen.

”En anden af vores styrker er, at vi er meget fleksible i forhold til at matche de opgavetyper, som udbydes. Vores medarbejdere har erfaring inden for mange af de typiske anlægsområder, og vi kan derfor hurtigt flytte organisationen og tilpasse os det aktuelle marked,” siger Poul Lauritzen.

Zacho-Lind udfører opgaver inden for skybrudssikring, broer, belægning, vejarbejder, byrum, renseanlæg, betonbygværker, større kloakopgaver, styrbar underboring samt ledningsarbejder inden for vand, fjernvarme, gas, el- og fiberkabler mv.

Der holdes afskedsreception for Alex Christensen fredag den 4. november kl. 12.00 – 14.30 hos Zacho-Lind på Baldersbækvej 10 i Ishøj.

Læs omtale i Licitationen

Læs også…

To broer i naturskøn mose

To broer i naturskøn mose

Zacho-Lind har for nylig afsluttet etableringen af to træbroer i et naturområde for Lyngby-Taarbæk Kommune. Det ...