4. december 2020

En julehilsen fra Zacho-Lind

Julen nærmer sig, og i den anledning kommer her en julehilsen fra Zacho-Lind. Her fortæller vi lidt om året, der er gået, og vores forventninger til 2021.

2020 er et år, der vil blive husket i Zacho-Lind mange år fremover. Der er ingen tvivl om, at udbredelsen af COVID-19 har haft stor betydning for alle medarbejdere, der har måtte tage en lang række forholdsregler i hverdagen. Selvom vi fysisk har været længere fra hinanden, har samarbejdet i Zacho-Lind heldigvis været tættere end nogensinde før, og vi har vundet større sager i flere afdelinger.

I foråret indgik vi kontrakt med Novafos på en af vores største entrepriser til dato, nemlig ledningsomlægninger i Buddingevej som forberedende arbejder til Hovedstadens Letbane. Vi passerede i sensommeren en vigtig milepæl på projektet, nemlig at lægge store ledninger under banen, i form af et vellykket sekantpæle- og tunneleringsarbejde. Et andet stort kloakteam er godt i gang med at færdiggøre et separeringsprojekt for Novafos i Gentofte, og derudover har vores fjernvarmeafdeling afsluttet to omfattende projekter for Vestforbrænding.

2021 bliver året, hvor Zacho-Lind digitaliserer en lang række vigtige arbejdsprocesser. Vi skal først og fremmest have implementeret et helt nyt ERP-system, som også skal bruges til sags- og lagerstyring. 2021 bliver også året, hvor vi færdiggør digitaliseringen af løn. Derudover går vi inden længe live med en splinterny hjemmeside. På tilbudssiden satser vi på at vinde nye større sager inden for fjernvarme og kloakering.

Zacho-Lind ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. En stor tak til vores faste leverandører og samarbejdspartnere og ikke mindst vores kunder for et godt samarbejde i det forgange år, som har budt på mange spændende såvel som uventede udfordringer. Derudover sender Zacho-Lind en ekstra tanke til de brancher, der har været ekstra hårdt ramt i år pga. COVID-19. Må 2021 blive jeres år.

Læs også…

To broer i naturskøn mose

To broer i naturskøn mose

Zacho-Lind har for nylig afsluttet etableringen af to træbroer i et naturområde for Lyngby-Taarbæk Kommune. Det ...