Kontakt os på 43550790 eller zl@zacho-lind.dk
  • Stibro over Rungstedvej

  • Højdevandssikring og insitu-beton for Dansk Handicap Forbund

  • Belvederebroen

Om Zacho-Lind A/S

Med en historie der går tilbage til 1934, er vi et af landets mest velrenommerede firmaer inden for anlægsarbejder, forsyningsarbejder og en række beslægtede fagområder. Gennem årene har vi opbygget en solid erfaring fra en lang række entrepriser i Storkøbenhavn og det øvrige sjællandsområde – alt lige fra større prestigeprojekter til mindre funktionsopgaver for både private og offentlige bygherrer.

Når vi udfører anlægsprojekter, har vi altid stor fokus på projekternes kvalitet, tid og økonomi – og vi er overbeviste om, at vores faglige ekspertise, dygtige medarbejdere og stabile samarbejdspartnere er baggrunden for vores trofaste og tilfredse kunder.

Vores organisation

Zacho-Lind A/S er en moderne virksomhed, men trods det har vi bevaret en forholdsvis flad organisationsstruktur med korte kommunikationsveje fra ledelse til udførende. Med omkring 200 ansatte har vi en kapacitet, der gør os i stand til at løfte selv store entrepriser, og alligevel er vi ikke større, end at stort set alle kender alle, hvilket naturligvis har en gavnlig effekt på vores samarbejde og produktivitet.

Vi tror på, at vores grundige forarbejde, professionelle opgavestyring og dygtige, stabile medarbejdere danner grundlaget for kvaliteten af vores arbejde og vores fortsatte succes. I diagrammet nedenfor kan du se en visuel forklaring af vores organisation.

tegning-aarskrift-700x400

Vores begyndelse

Entreprenørfirmaet Zacho-Lind blev grundlagt på Frederiksberg i 1934 af civilingeniør Svend Zacho-Lind. Gennem sit mangeårige virke i entreprenørfaget havde Zacho-Lind etableret en række gode forbindelser i branchen, og han fik derfor hurtigt opbygget en stor og stabil kundekreds, blandt andet Tuborg, Forsvaret og en række kommuner i hovedstadsområdet.

I den forbindelse er det værd at bemærke, at en stor del af firmaets allerførste kunder stadig er kunder hos os i dag – og det er vi naturligvis stolte over.

zl-domicil-700x400

Vores nutid

I 1988 flyttede virksomheden til Ishøj og ledes i dag af de to ingeniører Poul Lauritzen og Lars Klitmøller Christensen.

Vi har de seneste årtier oplevet en stor udvikling i såvel omfanget af vores ydelser og kapacitet som i vores omsætning, materiel og mandskab. Dette medførte, at vi i 2005 var nødt til at få mere plads og flyttede til et endnu større domicil med alle de nødvendige faciliteter for en moderne entreprenørvirksomhed.

Vores historie

1934         1. maj bliver entreprenørfirmaet Zacho-Lind grundlagt på Frederiksberg af civilingeniør Sv. Zacho-Lind

1946         J. Steen Kristensen bliver ansat som ingeniør i firmaet og bliver senere kompagnon i firmaet.

1960         Sv. Zacho-Lind dør. J. Steen Kristensen overtager herefter firmaet, som skifter navn til Sv. Zacho-Linds Eftf.

1964         Preben Schiødtz bliver ansat som ingeniør i Sv. Zacho-Linds Eftf.

1979         Preben Schiødtz bliver kompagnon og driver virksomheden sammen med J. Steen Kristensen

1981         Poul Lauritzen bliver ansat som nyuddannet ingeniør.

1986-87  Steen Kristensen og Preben Schiødtz bygger nyt domicil på Baldershøj i Ishøj.

1993         Steen Kristensen stopper i firmaet for at gå på pension. Preben Schiødtz fortsætter som eneejer. Sv. Zacho-Linds Eftf. bliver til aktieselskabet Zacho-Lind A/S.

1994         Alex Christensen bliver ansat som projektleder. Alex kommer fra en lignende stilling i entreprenørbranchen.

1997         Nyt generationsskifte indledes, idet Poul Lauritzen og Alex Christensen bliver medejere af Zacho-Lind A/S sammen med Preben Schiødtz.

2003        Preben Schiødtz går på pension. Poul Lauritzen og Alex Christensen overtager derefter Zacho-Lind A/S med en ligelig fordeling af aktierne imellem sig.

2005        Zacho-Lind A/S flytter til det nuværende domicil på Baldersbækvej 10 i Ishøj.

2014        1. maj 2014 fejrer Zacho-Lind A/S 80 års jubilæum.

2016        Alex Christensen træder ud af ledelsen i Zacho-Lind, og Lars Klitmøller Christensen træder ind.

Seneste nyheder

Fjernvarme på fuldt tryk

06/07/2020 / 0 Comments

Kloak- og separeringsopgaver i vækst

11/05/2020 / 0 Comments

Stort ledningsprojekt for Novafos

30/04/2020 / 0 Comments

Klimasikring i dybden

24/02/2020 / 0 Comments

Mød os på vandmesse 2020

29/01/2020 / 0 Comments

Klimatilpasning på Frederiksberg

15/11/2019 / 0 Comments

Prisoverrækkelse ved Ringsted Torv

09/10/2019 / 0 Comments

Ledningsrenovering på Gl. Kongevej

17/09/2019 / 0 Comments

Back to Top