Ny hydrospulerobot til betonrenovering

Entreprenørfirmaet Zacho-Lind A/S har udvidet sin omfattende maskinpark med indkøbet af verdens mindste og mest fleksible fjernstyrede hydrospulerobot til betonhugning, Aqua Cutter 410 fra det svenske firma Aquajet Systems AB.

Med sin avancerede teknik er Aqua Cutter fantastisk effektiv til nedbrydning af betonkonstruktioner, og den efterlader den nedbrudte betonoverflade med et perfekt støbeskel til den videre renoveringsproces. Dermed er hydrospulerobotten i mange tilfælde et væsentligt bedre valg end brugen af enten håndspuling, betonhamre, lufthamre, fræsning eller andre metoder. Udover sin meget lille størrelse har Aqua Cutter den kæmpe fordel, at den spuler mere præcist og med et højere vandtryk end øvrige hydrospulerobotter på markedet, samtidig med at den anvender væsentligt mindre vand. Desuden er maskinen intelligent – forstået på den måde, at den kan tilpasses til den beton, der skal spules, således at den ikke nedbryder mere beton end nødvendigt. Med sin kompakte størrelse, fleksible mobilitet og avancerede højtryksteknik er Aqua Cutter således det optimale værktøj til betonrenovering i langt de fleste tilfælde.

Den nye hydrospulerobot blev præsenteret for første gang på branchemessen BAUMA i München i sommeren 2013, og vi kunne straks se maskinens store anvendelsesmuligheder og mange fordele ved betonrenoveringer. Vi har anvendt den nye hydrospulerobot siden efteråret 2013 og er meget imponerede af dens egenskaber.

Kontakt vores projektleder Lars K. Christensen på tlf. 43550790 eller email lkc@zacho-lind.dk for yderligere oplysninger eller for at aftale et uforpligtende møde.