Kontakt os på 43550790 eller zl@zacho-lind.dk
  • Stibro over Rungstedvej

  • Renovering af Koege renseanlaeg

  • Højdevandssikring og insitu-beton for Dansk Handicap Forbund

  • Belvederebroen

  • Vandskaering, skaansom betonnedbrydning

Bygningsstruktør

Bygningsstruktøren har ofte skiftende arbejdssteder og mange forskellige arbejdsopgaver, da det afhænger af hvilket projekt de er tilknyttet.
En bygningsstruktør er blandt andet med til at bygge boliger, fabrikker, skoler, havne, broer og tunneller. Zacho-Lind er en anlægsentreprenør, og som bygningsstruktør her, vil du derfor hovedsagelig lave broer, tunneller og betonopgaver.

Der vil blive brug for endnu flere veluddannede unge – også til nye opgaver og projekter, hvor det er vigtigt at kunne arbejde kvalificeret med mange forskellige materialer. Og det er netop det, bygningsstruktøruddannelsen kan: At give dig som ung en meget alsidig uddannelse, hvor du lærer at arbejde med både beton, træ, stål, glas, jern og plast.

Med svendebrevet i hånden kan du gå direkte i job og skabe dig en karriere i en privat eller offentlig entreprenørvirksomhed. Mange af vores elever bliver heldigvis hos os, men du vil også have gode faglige forudsætninger for at starte egen virksomhed, hvis du gerne vil gå i den retning.
Som udlært bygningsstruktør kan du også vælge at læse videre til eksempelvis byggetekniker, kort- og landmålingstekniker og bygningskonstruktør.

Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning og dit CV på Job@Zacho-Lind.dk

Vi glæder os til at møde dig.

Back to Top