Kontakt os på 43550790 eller zl@zacho-lind.dk
  • Fornyelse af Nørrebrogade

  • Skybrudssikring af Nyhavn og Skt. Annæ Plads

  • kloakering-kloakanlaeg-hvidovre11-aug13-940x400

  • infrastruktur-vej-istedgade03-sep13-940x400

Anlægsstruktør

Anlægsstruktøren har en række forskellige opgaver. De arbejder blandt andet med at etablere fortove, pladser og cykelstianlæg, betonbelægninger, bygger veje og jernbaner, samt udfører alt arbejde med etablering af kloak og forsyningsledninger. Det er et varieret udendørs arbejde der ofte involverer store og små gravemaskiner, dozere, rendegravere og andre maskiner.

Med svendebrevet i hånden kan du gå direkte i job og skabe dig en karriere i en privat eller offentlig entreprenørvirksomhed. Du vil også have gode faglige forudsætninger for at starte egen virksomhed. Som udlært anlægsstruktør kan du også vælge at læse videre til eksempelvis byggetekniker, kort- og landmålingstekniker og bygningskonstruktør.

Uddannelsen henvender sig især til dig, der kan lide at arbejde udendørs, og som har lyst og evnen til at få overblik over eget og andres arbejdsområder, og planlægge derefter.
Det er vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og samarbejde.

Anlægsstruktøren er ofte den første på en byggeplads. Derfor skal du have blik for, hvorledes andre fag og faggrupper vil indrette sig senere hen, så samarbejdet om den samlede opgave bliver godt.

Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning og dit CV på Job@Zacho-Lind.dk

Vi glæder os til at møde dig.

Back to Top