Kontakt os på 43550790 eller zl@zacho-lind.dk
  • Zacho-Lind udfører fjernvarme

Job og karriere i Zacho-Lind

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og derfor gør vi meget ud af at skabe et godt arbejdsmiljø for alle i virksomheden. Uanset om du er timelønnet, formand, projektleder, senior projektleder, arbejder i administrationen eller noget helt andet, har vi altid plads til dygtige og arbejdsomme medarbejdere hos os.

Det er vores medarbejderes stærke kompetencer, deres faglige stolthed og deres høje grad af medansvar for eget arbejde, der danner grundlaget for den høje kvalitet, vi er kendt for. Og derfor passer vi godt på vores medarbejdere og giver dem mulighed for at udvikle sig både fagligt og menneskeligt.

Har du lyst til at bidrage med evner og erfaring til en arbejdsplads fuld af spændende og udfordrende opgaver, er du meget velkommen.

Søg job hos os

Tjek vores ledige stillinger og se, om din drømmestilling allerede er slået op.

Ledige stillinger

Send os din ansøgning

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger. Send os dit CV, et par ord om dig selv og en kort beskrivelse af dine kompetencer.

Send det til job@Zacho-Lind.dk, så hører du fra os.

Lærling i Zacho-Lind

I Zacho-Lind har vi en lang tradition for at uddanne lærlinge inden for fagene anlægsstruktør, bygningsstruktør, gartner og brolægger.

Sådan bliver du lærling i Zacho-Lind

Kontakt os

Baldersbækvej 10
DK-2635 Ishøj

Tlf: +45 43 55 07 90
Fax: +45 43 55 07 80

job@zacho-lind.dk

www.zacho-lind.dk

Spørgsmål?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til jobsøgning eller lærlingeuddannelse i Zacho-Lind. Skriv til job@zacho-lind.dk – også hvis du ønsker at blive ringet op.

 

 

 

 

 

 

Back to Top